Locație

Str. Răchitași 69 Constanța 900545

Telefon:

0721 962 734

Contact

Vizitează-ne sau
contactează-ne acum!

Vreți să clarificați detalii despre comanda dvs. sau modul de plasare al comenzilor? Nu ezitați să ne contactați prin metoda preferată!

Program:

Social Media:

Întrebări frecvente

Oferim opțiuni variate pentru persoanele cu alergii sau intoleranțe alimentare. Acestea includ prăjituri și torturi fără gluten, lactate sau zahăr, dar și opțiuni vegane. Pentru a asigura siguranța consumatorilor cu astfel de nevoi alimentare, se pot face comenzi personalizate în funcție de preferințe și restricții. Este recomandat să se menționeze orice alergii sau intoleranțe alimentare la momentul plasării comenzii, astfel încât personalul să poată oferi opțiuni adecvate.

Pentru clienții care doresc să își personalizeze produsele comandate din punct de vedere al ingredientelor și al decorării, Cofetăria Collage oferă mai multe opțiuni. Puteți alege din diferite arome, umpluturi, decorațiuni și forme speciale pentru torturi și prăjituri, astfel încât să aveți parte de o experienta unica. De asemenea, clienții pot alege textul dorit și o anumită temă sau o anumită culoare. Echipa noastră se va asigura că produsul final va fi realizat în conformitate cu cerințele și preferințele dvs.

Pentru a ne asigura că putem realiza un tort personalizat perfect potrivit cerințelor tale, recomandăm să plasezi comanda cu cel puțin 2-3 zile înainte. În funcție de complexitatea decorării și de dimensiunea tortului, putem avea nevoie și de mai mult timp pentru a-l pregăti în cea mai bună formă. De aceea, este indicat să plasezi comanda în acest interval timp, pentru a ne permite să creăm un tort personalizat de excepție pentru tine sau pentru evenimentul tău special.

Cofetaria Collage oferă mai multe opțiuni de plată, inclusiv plata online cu cardul bancar, transfer bancar sau plata la livrare în numerar sau cu cardul. De asemenea, se acceptă plăți prin aplicații de mobile banking sau portofele virtuale. Mai multe detalii despre aceste modalități de plată sunt disponibile pe site-ul web al cofetăriei sau la momentul plasării comenzii.

Pentru a plasa o comandă, puteți folosi una dintre următoarele opțiuni: să sunați la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru, să trimiteți un e-mail cu detaliile comenzii sau să completați formularul de comandă online disponibil pe site. În ceea ce privește momentul livrării, puteți alege data și intervalul orar care vă sunt convenabile, în funcție de disponibilitatea noastră. Livrarea se poate face la adresa indicată de dumneavoastră. De asemenea, puteți alege și opțiunea de ridicare personală a comenzii din magazinul nostru. Vă vom confirma în avans data și ora livrării sau a ridicării comenzii, pentru a vă asigura că sunteți acolo pentru primirea acesteia. Produsele comandate în cofetărie nu se livrează la domiciliu, ci se ridică personal.

Pentru întrebări suplimentare, puteți contacta echipa Cofetăriei Collage prin intermediul următoarelor opțiuni:

  • Completați formularul de contact disponibil pe site și veți primi un răspuns cât mai curând posibil;
  • Trimiteți-ne un e-mail la adresa afișată pe site-ul nostru și vom răspunde în cel mai scurt timp posibil;
  • Sunați la numerele de telefon afișate pe site și in perioada programului de lucru, veți fi preluat de unul dintre reprezentanții noștri.

Ai o întrebare sau nelămurire? Scrie-ne și te vom contacta!

Completează formularul de mai jos și îți vom răspunde cât mai curând posibil!

Nume *
Prenume *
E-mail *
Telefon *
Subiect *
Mesajul tău *

Comandă tortul perfect
pentru orice ocazie!

Comandă Telefonic

Comandă telefonică disponibilă! Sună la numărul 0721 962 734 pentru a plasa comanda rapid și ușor.

Comandă Online

În curând vei putea comanda cu ușurință și online!