Locație

Str. Răchitași 69 Constanța 900545

Telefon:

0721 962 734

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Site-ul www.cofetariacollage.ro, denumit in continuare cofetariacollage.ro, este proprietate a S.C. Cofetaria Collage S.R.L., cu sediul in Constanta, Str. Unirii, nr. 47, Bloc U3, Etaj 2, Ap. 9, Camera 1, Cod Fiscal RO 29235293; Inmatriculat la O.R.C cu nr: J13/2344/2011, reprezentata de Calin Georgeta in calitate de Administrator, denumit in continuare Cofetaria Collage.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Cofetaria Collage isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Vizitatorii site-ului cofetariacollage.ro se obliga sa foloseasca site-ul numai in scopuri legale.

Cofetaria Collage garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul cofetariacollage.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Cofetaria Collage fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre cofetariacollage.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Cofetaria Collage sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Cofetariei Collage asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului cofetariacollage.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Cofetaria Collage si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Cofetariei Collage a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului cofetariacollage.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactați pe e-mail contact@cofetariacollage.ro sau să sunați la numarul de telefon +40 721 962 734.

2. Modalitati de efectuare a comenzilor 

Produsele afisate pe cofetariacollage.ro se pot comanda doar telefonic, prin e-mail sau prin prezentarea directă la cofetarie. Comanda este considerata ferma doar dupa achitarea unui avans in cofetarie. 

Cu exceptia barurilor de dulciur, a torturilor de nunta si a torturilor de botez, produsele comandate in cofetarie nu se livreaza la domiciliu, ci se ridica personal din cofetarie. 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactați reprezentanții Cofetăriei Collage telefonic la 0721 962 734; 0767 301 301 sau pe e-mail la adresa: contact@cofetariacollage.ro .

Reclamațiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@cofetariacollage.ro, urmând a fi soluționată după ce se verifică starea acestora. 

Conform Art. 10 aln. c) Contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

3. Promotii si concursuri

Cofetaria Collage stabilește regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. 

Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabilă.

Cofetăria Collage nu va putea fi facuta responsabilă pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setări sau actualizari ale scripturilor programate. Cofetăria Collage nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului cofetariacollage.ro. Cofetaria Collage nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul cofetariacollage.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

5. Abonarea si dezabonarea la Newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletter-ul site-ului cofetariacollage.ro este gratuita si implica acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala. 

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Cofetaria Collage detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. 

Abonatii newsletter-ului cofetariacollage.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului cofetariacollage.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Cofetaria Collage nu poate fi facut raspunzatoare sub nicio forma de actiunile abonatilor sai.

6. Politica de confidentialitate si date cu caracter personal

In cazul in care vor fi solicitate pe cofetariacollage.ro, datele cu caracter personal nu vor facute publice si nu vor fi vandute sau comunicate catre terte societati. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Cofetaria Collage are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. 

7. Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI, preparatele pot contine urmatorii alergeni: cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactați la adresa de email : contact@cofetariacollage.ro .

8. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe cofetariacollage.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acești Termeni si Condiții de Utilizare a site-ului cofetariacollage.ro, clientul își asumă in totalitate consecințele ce decurg din folosirea in aceste condiții a site-ului.

9. Date de identificare firma 

S.C. COFETARIA COLLAGE S.R.L.
C.U.I: RO29235293
Inmatriculat la O.R.C cu nr: J13/2344/2011
Sediu: Constanta, Str. Unirii, nr. 47, Bloc U3, Etaj 2, Ap. 9, Camera 1

Comandă tortul perfect
pentru orice ocazie!

Comandă Telefonic

Comandă telefonică disponibilă! Sună la numărul 0721 962 734 pentru a plasa comanda rapid și ușor.

Comandă Online

În curând vei putea comanda cu ușurință și online!