Menite să-ți aducă un zâmbet pe buze de fiecare dată – aniversările, petrecerile sau chiar reuniunile de familie – se îmbină întotdeauna cu o binemeritată gustare dulce. Senzațiile aromate și memorabile iau naștere direct în Cofetăria Collage din Constanța, un loc predestinat să-ți satisfacă orice poftă în materie de prăjituri, fie că ești acasă, la o petrecere, sau în drum spre serviciu și vrei să îți răsfeți papilele gustative cu o prăjitură delicioasă.

Pasiunea fondatorilor cofetăriei Collage din Constanța pentru dulciuri a luat naștere încă din anul 2009, atunci când și-au propus să le ofere clienților și turiștilor o imagine mai delicioasă a prăjiturilor, creată direct în laboratorul său propriu.

„Ce ne-am propus de la început a fost să aducem dulciurile de casă tradiționale și să le «îmbrăcăm într-o altă hăinuță», încât acestea să aibă un aspect modern. Alegerea de a merge pe ideea de prăjituri de casă provine din gustul și calitatea de odinioară, de gustul copilăriei, de acea linguriță de prăjitură care te unge pe suflet”, ne-a povestit Gina Călin, cofetar și administrator al Cofetăriei Collage.

Și chiar ai de unde să alegi! De la prăjituriplatouritorturi sau produse de patiserie, la candy bar-uri cu diferite sortimente, dedicate evenimentelor festive “Private” sau “Corporate”.

„Avem în jur de 100 de sortimente de produse pe care le lucrăm zilnic, cu tot cu fursecuri, cozonaci, saleuri și alte produse. Ne axăm în special pe partea de cofetărie. Desigur, avem și segmentul acesta mai micuț de patiserie în ceea ce privește cozonaci, checuri, saleuri, sărățele, însă specializarea noastră cea mai de suflet rămâne cofetăria și modul în care reușim să îmbinăm atâtea arome într-o singură prăjitură sau într-o felie de tort”, a adăugat Gina Călin.

Ce fel de ingrediente folosește Cofetăria Collage din Constanța?

Toate produsele pe care le regăsiți în Cofetăria Collage Constanța sunt preparate din ingrediente naturaleFĂRĂ premixuri, afânători sau alte prafuri neprietenoase. Prăjiturile și torturile sunt preparate întotdeauna cu ouă proaspete, lapte, unt, ciocolată belgiană de cea mai bună calitate și arome naturale

„Folosim materie primă de calitate! Chiar dacă prețurile au urcat semnificativ în ultima perioadă, noi am încercat să le menținem cât mai accesibile. Nu folosim premixuri și nu înlocuim cremele, ci le fierbem la aragaz sau la mașină de creme. Pentru noi, calitatea este pe primul loc. Mergem pe ideea de produs tradițional de casă”, a adăugat șef cofetar, Gina Călin.

Gata să dea valoare oricărui eveniment, TORTURILE Cofetăriei Collage Constanța reprezintă un spectacol în sine! În funcție de meseria, hobby-ul, cariera de vis pe care sărbătoritul o are în gând, aceasta poate deveni realitate și poate fi gustată direct de pe platou.

„Încercăm să respectăm dorința clientului. Clienții sunt cei care ne cer anumite detalii și trebuie să ne adaptăm dorințelor și vremurilor actuale. La începutul carierei mele, acum 25 de ani, preferințele oamenilor erau diferite. Așadar, odată cu trecerea timpului am învățat din propria experiență că totul este posibil”, a precizat șefa cofetar.

La rândul său, așa cum era de așteptat, celor mici le place să-și vadă personajele animate favorite, chiar de ziua lor, sub forma unor figurile de mărimea reală a unor papuși sau a unor mașinute.

Putem spune că cei mici sunt «șefii». Chiar săptămâna aceasta a venit la noi în Cofetărie o fetița în vârstă de șase ani, foarte simpatică. Aceasta încerca să își comande singură tortul, fiind foarte hotărâtă în legătură cu ce își dorește. Copiii se bucură, în special, de orice decorațiune.

Tort copii

a continuat să povestească, zâmbind, cofetar Gina Călin.

De la petreceri nu lipsesc nici CANDY-BAR-URILE. Foarte apreciate de invitații pofticioși cărora le place să guste din tot felul de sortimente, candy bar-urile sunt cerute, în general, la nunți, botezuri sau evenimente corporate, împreună cu torturile din următoarele sortimente: torturi specialitatea Collage, torturi pentru botez, torturi pentru tăierea moțului, torturi pentru aniversările copiilor, torturi pentru aniversarea majoratului, torturi generale de aniversări, torturi de nunți. Și multe alte ocazii ce merită îndulcite așa cum se cuvine.

„În ceea ce privește specialitatea Collage, noi realizăm diferite combinații de fructe cu ciocolată, ciocolată cu vișine în liquor, ciocolată cu pere, ciocolată albă cu neagră și lista poate continua. Acestea sunt rețete proprii pe care le-am realizat folosindu-ne creativitatea și totodată încrederea că rezultatul va fi delicios”, a adăugat șefa cofetar.

Tot la categoria diversității Cofetăriei Collage din Constanța, pasionații de dulciuri pot opta și pentru un tort întreg sau o felie de tort FĂRĂ ZAHĂR! Mai exact, este vorba despre Mouse de ciocolată Callebaut, care nu include niciun adaos de zahăr, ci îndulcitor natural Stevia.

„Este un segment care se caută. Este apreciat și este foarte bun, în ciuda faptului că nu are zahăr. Este potrivit pentru persoanele care țin dietă sau o detofixiere de zahăr, dar și pentru cei care suferă de diabet”, a precizat administratora cofetăriei.

Cofetăria Collage – un prieten de nădejde înaintea sărbătorilor

Să nu uităm de sărbătorile Crăciunului, care se apropie cu pași repezi! În cazul în care vreți să vă surprindeți papilele gustative sau invitații, COZONACII calzi și pufoși sunt nerăbdători să fie cumpărați. Să nu uităm, totuși, de gustoasele torturi și platouașele pline cu miniprăjituri!

„Noi lucrăm în special pentru comenzi, mai ales pentru sărbători. Totodată, avem produse și la liber. Specialitatea este cozonacul, dar și platourile asortate cu diverse sortimente de miniprăjituri. Facem combinații diverse, nu avem platouri deja pregătite, tocmai ca să satisfacem dorința și cerința oricărui client. Din listă nu lipsesc nici torturile, de Crăciun sau de Revelion, decorate sub formă de brăduți, Moș Crăciun sau alte cerințe”, a încheiat Gina Călin.

Așadar, grăbiți-vă să beneficiați de calitatea ingredientelor de la baza oricărui produs realizat de Cofetăria Collage din Constanța! Odată ce ați cumpărat și v-ați răsfățat cu un desert din această locație, sansele să reveniți pentru a „vizita” vitrinele cofetăriei sunt mari!

Sursa: ObservatorConstanta.ro, by Andreea Marin